SEBASTIAN AB är ett svenskt House Of Brands och ansvarar för ca 3500 kvalitetsprodukter till kök, bord och design. Våra produkter är av internationellt kända, high end varumärken där design, innovation, funktion och trendkänslighet ligger i topp och som ledstjärna för produkternas utformning. Varorna på den här hemsidan kan köpas i alla landets köks-, glas och porslinsbutiker, som vi samarbetar med. Allt från de stora varuhusen till din lokala specialist på orten. Finns inte varan som du söker i butiken, så ger vi alltid möjlighet att beställa hem den inom ca. en vecka till aktuell butik. Det är bara att tala med personalen hos din lokala handlare.

Läs mer här
NYHET från KitchenAid

Den nya Artisan K400-mixern har landat och finns i en mängd vackra färger för alla kök. Låt dina kunder prova den nya Artisan K400-mixern. 90 dagars full tillfredsställelse eller pengarna tillbaka!

Läs mer här
Hitta en återförsäljare
Hitta en återförsäljare

Hitta återförsäljare av varor från Sebastian i hela Sverige.

Skriv namn eller postnumret på den ort, som du önskar se ett butiksregister över.

Hitta en återförsäljare
Läs mer här
Vackert & hållbart hela livet

För Pillivuyt handlar hållbarhet om något så enkelt som att skapa porslin av en alldeles speciell kvalitet och med en tidlös estetik som kan lämnas över från generation till generation.

Läs mer här