SEBASTIAN AB är ett svenskt House Of Brands och ansvarar för ca 3500 kvalitetsprodukter till kök, bord och design. Våra produkter är av internationellt kända, high end varumärken där design, innovation, funktion och trendkänslighet ligger i topp och som ledstjärna för produkternas utformning. Varorna på den här hemsidan kan köpas i alla landets köks-, glas och porslinsbutiker, som vi samarbetar med. Allt från de stora varuhusen till din lokala specialist på orten. Finns inte varan som du söker i butiken, så ger vi alltid möjlighet att beställa hem den inom ca. en vecka till aktuell butik. Det är bara att tala med personalen hos din lokala handlare.

Se mer här
Välkommen till Gense

Sebastian AB är stolta att presentera Gense bland vår portfölj av exklusiva varumärken. Gense grundades 1854 och är idag den största och mest kända leverantören av kvalitetsbestick i silver och rostfritt stål i Skandinavien, och inte minst för sina produkter i gjutjärn.

Se mer här
Hitta en återförsäljare
Hitta en återförsäljare

Hitta återförsäljare av varor från Sebastian i hela Sverige.

Skriv namn eller postnumret på den ort, som du önskar se ett butiksregister över.

Hitta en återförsäljare
Se produkterna här
Nyt köksredskap för matentusiasten

Pillivuyt Gourmets fyra helt nya serier av köksredskap ger matentusiasten mängder av alternativ i köket. De fyra nyheten är skapade för den passionerade kocken som älskar att släppa loss inspirationen bland grytor och kastruller i eleganta former med enastående funktionalitet och hållbara material.

Se produkterna här