SEBASTIAN AB är ett svenskt House Of Brands och ansvarar för ca 3500 kvalitetsprodukter till kök, bord och design. Våra produkter är av internationellt kända, high end varumärken där design, innovation, funktion och trendkänslighet ligger i topp och som ledstjärna för produkternas utformning. Varorna på den här hemsidan kan köpas i alla landets köks-, glas och porslinsbutiker, som vi samarbetar med. Allt från de stora varuhusen till din lokala specialist på orten. Finns inte varan som du söker i butiken, så ger vi alltid möjlighet att beställa hem den inom ca. en vecka till aktuell butik. Det är bara att tala med personalen hos din lokala handlare.

Läs mer
Havsblå porslin from Pillivuyt inspirerad av kusten vid Bretagne

Blå Bretagne är en nyhet från Pillivuyt, skapad med utgångspunkt från den särskilda atmosfär man finner vid havet i Bretagne. Pillivuyt har låtit sig inspireras av de många blå färgerna vid Bretagens kustremsa och har skapat två nya glasyrer i blå nyanser: Ljus Blå och Mörk Blå.

Porslinet är matt med fransk elegans, tilldragande för oss på de nordiska breddgraderna.

Läs mer
Hitta en återförsäljare
Hitta en återförsäljare

Hitta återförsäljare av varor från Sebastian i hela Sverige.

Skriv namn eller postnumret på den ort, som du önskar se ett butiksregister över.

Hitta en återförsäljare
Gå till facebook här
KitchenAid - Følj oss på facebook

KitchenAid har just lanserat en svensk Facebook-sida. Följ länken nedan och hålla dig uppdaterad med användbar kunskap om spännande produkter som KitchenAid lanserar 2017.

Gå till facebook här