Press

Nedan kan du ta del av våra pressmeddelanden med spännande nyheter från våra leverantörer.

Listan kommer att uppdateras löpande.

Klicka på 'läs mer' för att läsa hela pressmeddelandet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Presskontakt:

Vill du veta mer om varor från Sebastian AB, kontaka oss gärna på media@sebastian.se

Kataloger fra Sebastian.

Se den aktuella katalogen här som e-katalog. Klicka på bilden.


Sebastian
katalog
2017-2018

Sebastian
nyheter vintern/våren
2018

Sebastian
el-katalog
2017-2018

Sebastian katalog 2017-2018                Sebastian nyheder 2015                 Sebastian el-katalog 2017-2018       
Våren 2018
Nya pajformar med ikonisk design

Pillivuyts runda pajform med den vågiga kanten är i dag känd runtom i världen som den mest genuina pajformen. Nu har serien blivit utvidgad med en kvadratisk och flera rektangulära pajformar, vilka utgör en vacker och annorlunda kontrast till den traditionella runda formen

Läs mer
Våren 2018
Toulouse - Från ugn till bord

Den populära porslinserien Toulouse från Pillivuyt blir nu utvidgad med ytterligare delar bestående av en lasagneform och skålar i olika storlekar – naturligtvis med seriens eleganta och praktiska handtag.

Läs mer
Våren 2018
Pillivuyt Plissé till det moderna bordet

Enkelt, elegant och klassiskt! Pillivuyts porslinserie Plissé är känd för sina rena linjer och tidlösa stil, tillverkad i över 100 år gamla stöpformar. Serien får nu sällskap av ytterligare porslinsdelar till det moderna bordet.

Läs mer
Våren 2018
Fransk porslinsklassiker firar 200 år

I år firar Pillivuyt 200 år, med sitt porslin i enastående kvalitet för kök och bord. Det stora jubileet firas under hela året med underbara nyheter, specialerbjudanden och en mängd spännande evenemang och händelser.

Läs mer
Hösten 2017
Luigi Bormioli - Nya lock-eat glas för förvaring och servering

Luigi Bormioli utökar serveringsdelarna i den innovativa Lock-Eat-kollektionen med nya glas och karaffer för elegant servering samt en mängd olika syltburkar med patentlock. Lock-Eat förlänger hållbarheten på dina matvaror och undviker matspill samtidigt som kollektionen inbjuder till vacker servering på bordet.

Läs mer
Hösten 2017
Nya fat i Pillivuyts eleganta serie Toulouse

Fat-Tallriksserien Toulouse består av ett urval klassiska och funktionella porslinstallrikar för vardagens kulinariska upplevelser. Nu kommer två nya fat till serien - perfekta för både tillagning och elegant servering.

Läs mer
Hösten 2017
KitchenAid - Kaffebryggning för alla smaker

Kaffeälskare ställer idag ännu högre krav på sitt kaffe och hur det är bryggt. Kit-chenAid har utvecklat en omfattande serie kaffebryggare med avancerad teknologi och exklusiv design, så att du alltid kan göra en god kopp kaffe helt efter din egen smak.

Läs mer
Hösten 2017
Ny Joseph Joseph design till badrummet

Efter att ha vunnit många designutmärkelser för innovation i köket har engelska Joseph Joseph nu använt sin problemlösningsförmåga till att skapa en uppsättning tillbehör för ett annat av hemmets viktigaste rum - badrummet..

Läs mer
Hösten 2017
Luigi Bormioli - Konsten att blanda cocktails

Klassiska drinkar eller trendiga cocktails - ingenting lämnas åt slumpen med Luigi Bormioli:s barkollektion när det gäller konsten att blanda och njuta av den mest välsmakande cocktail.

Läs mer
Hösten 2017
KitchenAid Cold Brew - en bra anledning att älska kaffe ännu mer

Cold Brew är en av dagens trendigaste kaffe och nu kan du enkelt göra underbart kallbryggt kaffe hemma med KitchenAid:s Cold Brewer.

Läs mer
Hösten 2017
KitchenAid - Ny mini köksmaskin från KitchenAid för det mindre köket

Den ikoniska Artisan köksmaskinen kommer nu i en mindre och lättare modell men är lika kraftfull som Artisan köksmaskin. Den nya mini modellen har den perfekta storle-ken för det mindre köket, den lilla familjen eller för den ensamstående.

Läs mer
Hösten 2017
Wesco - 150 färgstarka år av kvalitetsdesign

Den ursprungliga Wesco-designen kännetecknas av sina perfekta proportioner, moderna design med retro-look och en fantastisk funktionalitet. Minst lika viktigt: Det är färgstarkt!

Läs mer
Våren 2017
KitchenAid - KitchenAid introducerar två nya uppsättningar av

KitchenAid – en pionjär när det gäller att tillhandahålla de bästa kulinariska upplevelserna för pass-ionerade finsmakare – uppdaterar nu sin legendariska köksmaskin. Det sker med två uppgraderade modeller – 125 och 175. Den nya designen är snyggare än någonsin och det är numera ännu en-klare att ansluta tillbehören. Samtidigt har man behållit samma motorkraft som hos den gamla 150-modellen som nu utgår ur sortimentet.

Läs mer
Våren 2017
Luigi Bormioli - Avnjut vin på ett nytt sätt

Skapa en informell och annorlunda vinupplevelse med T-Glass. En ny, innovativ kollektion av vinglas utan stjälk med 25 års garanti, från det italienska glasbruket Luigi Bormioli.

Läs mer
Våren 2017
KitchenAid - Brygg en perfekt kopp te varje gång

Nu är det slut på alltför bittert eller svagt te. KitchenAids nya Artisan-tebryggare gör det enkelt för alla teälskare att bemästra konsten att brygga en perfekt kopp te.

Läs mer
Våren 2017
KitchenAid - Den ultimata kaffeupplevelsen med KitchenAid

Enkel vetenskap med komplex smak. KitchenAids vakuum-kaffebryggare erbjuder ett fascinerande sätt att brygga kaffe, som tilltalar alla sinnen. Den effektiva vakuumbryggmetoden ger dina favoritbönor en intensiv smak, eftersom kaffets utsökta arom aldrig ges tillfälle att avdunsta.

Läs mer
Våren 2017
Joseph Joseph - Hälsosam matlagning på några minuter

Joseph Joseph ligger bakom vårens mest kreativa och praktiska nyheter inom köksredskap. Nu är det busenkelt att skära grönsaks- och fruktstrimlor, riva ost, göra potatismos eller pressa citrussaft och vitlök.

Läs mer
Våren 2016
Montmartre - ursprunglig fransk bistromiljö

Nyheten Montmartre är inspirerad av Pillivuyts historia  och ikoniska porslin, vilket gör att du vill att återrupptäcka gourmetmat i sann fransk bistromiljö.

Läs mer
Våren 2016
Toulouse - Klassiska och eleganta fat från Pillivuyt

Pillivuyt återvänder till sina rötter med serien Toulouse, bestående av en mängd olika vackra och funktionella porslins fat för vardagliga kulinariska upplevelser.

Läs mer
Våren 2016
Peugeot - Chefs kvarnar i stål

Den ikoniska Paris kvarnen från franska Peugeot finns nu i en attraktiv version i rostfritt stål.

Läs mer
August 2015
KitchenAid återuppfinner blendern

Nu lanserar KitchenAid den revolutionerande magnetiska Artisan slide-in blender, som kombinerar banbrytande innovation, kraft och enkel användning i en formgjuten metallkonstruktion i den skulpturala och ikoniska KitchenAid-designen.

Upplev den unika Magnetic Drive-teknologin, som sätter ny standard för blenders.

Läs mer
August 2015
Äkta kaffeglädje inspirerad av – Le Café Français

Nyheten Café Concept från Pillivuyt hämtar inspiration i de franska trottoarcaféerna, där något av världens mest välsmakande och aromatiska kaffe serveras. Den franska passionen för kaffe och uteserveringarnas speciella puls uttrycks i Pillivuyts nya serie av olika koppar, som inte bara skapats för det lokala kaféet, utan för kaffeälskare överallt. Detta ger den ursprungliga caféatmosfären på nära håll.

Läs mer
Hösten 2014
Pillivuyt Blå Bretagne – inspirerad av kusten vid Bretagne

Blå Bretagne är en nyhet från Pillivuyt, skapad med utgångspunkt från den särskilda atmosfär man finner vid havet i Bretagne.

Pillivuyt har låtit sig inspireras av de många blå färgerna vid Bretagens kustremsa och har skapat två nya glasyrer i blå nyanser: Ljus Blå och Mörk Blå.

Läs mer
Hösten 2014
KitchenAid Coffee to-go

Avnjut en varm kopp kaffe hemma eller i farten med KITCHENAID® COFFEE TO-GO. Välj ditt favoritkaffe och brygg det som du föredrar det: fylligt, starkt eller milt – direkt ned i koppen som en riktig barista.

Läs mer
Hösten 2014
Pillivuyt Boulogne – Elegant och organisk

Elegant och organisk nyhet inspirerat av Boulogneskogen

Boulogne tallrikar är en nyhet från Pillivuyt, inspirerat av Boulogneskogen, som ligger i den västliga delen av Paris. De organiska formerna och den eleganta reliefdekoren är skapade med utgångspunkt i detta delvis vilda skogsområde som är som en oas i storstaden och ett uppskattat utflyktsmål för Parisborna.

Läs mer
Maj 2014
Alfi firar 100 års-jubileum med nya färger

Alfi har genom årtionden samarbetat med erkända designers och tillverkat designikoner till kaffebord världen över.

I år är det 100 år sedan Alfis historia tog sin början, och det markerar termokanneproducenten över året genom att lansera flera nya kannor och färger.

Läs mer
2014
Cookie- och integritetspolitik

Vi använder cookies för att spara inställningar, statistik och visa målinriktade annonser. Den här informationen delas med tredje part. Genom att använda sidan så accepterar du dessa villkor.

Läs mer