Press

Nedan kan du ta del av våra pressmeddelanden med spännande nyheter från våra leverantörer.

High res. bilder:
Produktbilder/packshots under varje produkt där du även hittar bruttopriser och produktinformation.

Miljöbilder:
Besök vårt bildarkiv www.skyfish.com/p/tjgroup för utvalda varumärken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Presskontakt:

Vill du veta mer om varor från Sebastian AB, kontaka oss gärna på media@sebastian.se

Kataloger fra Sebastian.

Se den aktuella katalogen här som e-katalog. Klicka på bilden.


Sebastian
katalog
2020-2021

Sebastian
nyheter hösten
2020

Sebastian 
inspiration katalog
2020

Gourmetgåvor 
Christmas
2020

Sebastian katalog 2017-2018                Sebastian nyheder 2015                Sebastian katalog 2017-2018                Sebastian katalog 2017-2018               
Vinter 2020
Pillivuyt - Hållbarhet är ett stort begrepp

För Pillivuyt handlar hållbarhet om något så enkelt som att skapa porslin av en alldeles speciell kvalitet och med en tidlös estetik som kan lämnas över från generation till generation.

Läs mer
Hösten 2020
Skarp nyhet från Tyskland

RÖSLE:s knivserie Masterclass är en ny serie knivar i överlägsen tysk kvalitet och din garanti för skärpa, precision och hantverk i köket.

Läs mer
Hösten 2020
Duka bordet med rustikt porslin

Höstens nyhet från Pillivuyt består bland annat av ovalt porslin i den vackra, organiska serien Boulogne som ger dig möjlighet att skapa en unik och levande bordsdukning inspirerad av Boulogne-skogen nära Paris.

Läs mer
Hösten 2020
KitchenAid utser kyoto glow till årets färg 20250

KitchenAid avslöjar årets färg: Kyoto Glow. Allt fler människor tar till matlagning när de vill ladda batterierna och hitta balans i tillvaron, en känsla som KitchenAid gärna vill bidra till med nya Kyoto Glow. KitchenAid har genom omfattande research i färger och kulturer identifierat Kyoto Glow som en färg som människor världen över kan koppla till den känslan.

Läs mer
Hösten 2020
KitchenAid - KitchenAids nya Artisan K400-blender

Få maximal glädje av dina ingrdienser med KitchenAids nya Artisan K400-blender. Soppa, sås eller smoothie? Med KitchenAids nya blender får rätten garanterat rätt konsistens.

Läs mer
Hösten 2020
CALIFORNIA DREAMING PÅ BORDET

Pacifica, Costa Novas helt nya kollektion av stengods skapad i moderna dämpade nyanser, har inspirerats av Kaliforniens vackra kustlinje och den avspända atmosfären längs Stilla havet.

Läs mer
Våren 2020
Servering på vacker terrazzo

Råa och spräckliga terrazzo gör storslagen comeback. Nu som serveringsbrädor som livar upp bordet med fängslande och färgrika mosaikmönster.

Läs mer
Våren 2020
Duka med säsongens färger

Svalt mintblått, rå grafit eller elegant rutigt – fräscha upp kök och bord med säsongens vackra färger som blåser nytt liv i hemmets viktigaste rum.

Läs mer
Våren 2020
Nytt stengods med grön omtanke

Costa Nova lanserar två nya kollektioner av stengods – den ena är gjord med vackra nyanser inspirerade av den portugisiska Atlantkusten, medan den andra har en helt unik glasyr.

Läs mer
Våren 2020
Brygg perfekt kaffe med KitchenAid

Nu är det slut med att inte få ut maximal smak och arom från dina favoritbönor. KitchenAids nya kaffebryggare med avtagbar vattentank och återanvändbart filter genomdränker de malda bö-norna helt tack vare ”duschmunstycket” med 29 hål. Resultatet är ett rykande varmt kaffe med massor av smak och arom.

Läs mer
Våren 2020
Organisk nyhet på middagsbordet

Skapa en unik borddukning med Pillivuyts serie Boulogne i en levande och organisk brun nyans.

Läs mer
Hösten 2019
Serveringsnyhet från Pillivuyt på bordet

NYHET: Skapa en fransk stil på bordet med denna nyhet från Pillivuyt som visar upp dina maträtter och bakelser på bästa sätt.

Läs mer
Hösten 2019
Nytt köksredskap för matentusiasten

Pillivuyt Gourmets fyra helt nya serier av köksredskap ger matentusiasten mängder av alternativ i köket. De fyra nyheten är skapade för den passionerade kocken som älskar att släppa loss inspirationen bland grytor och kastruller i eleganta former med enastående funktionalitet och hållbara material.

Läs mer
Hösten 2019
Luigi Bormioli för bordet och baren

Höstens största nyheter från det italienska glasbruket är tre helt nya serier - Talismano, Diamante och Roma 1960. Alla är utformade för att få ut den bästa av din drink eller ditt vin - med gnistrande klart glas som är dubbelt så stark som andra glas.

Läs mer
Hösten 2019
KitchenAid kör grönt

KitchenAids legendariska köksmaskin lanseras nu i en exklusiv palmgrön nyans som för in naturen i köket.

Läs mer
Hösten 2019
Skandinavisk design på bordet

GENSE har i samarbete med erkända Note Design Studio producerat bestickserien Ehra för återöppningen av Nationalmuseet i Stockholm.

Läs mer
Våren 2019
Nytt Pillivuyt Plissé på bordet

Ge bordet en fransk prägel med Pillivuyts nyheter i Plissé-serien, som presenterar dina rätter och bakverk på det vackraste sättet.

Läs mer
Våren 2019
Bastian - Nya färger till kök och bord

Med rätt textilier piffar du upp köket och bordet och skapar en personlig stil. Vårens färger är himmelsblått och ängsgrönt samt gyllene sand i olika utföranden för några av hemmets viktigaste rum.

Läs mer
Våren 2019
Costa Nova - Njut av din espresso i färger

Ny kollektion av färgglada espressokoppar från Costa Nova låter dig njuta ännu mer av din espresso med perfekt crema.

Läs mer
Forår 2019
Gense skaber nyt bestik til det svenske nationalmuseum

Gense har i samarbejde med det anerkendte Note Design Studio produceret en ny bestikserie til genåbningen af Nationalmuseet i Stockholm.

Læs mere
Våren 2019
Kickstarta dagen med ny mixer från KitchenAid

KitchenAids nya Artisan högpresterande mixer följer dig hela dagen – från den goda morgonsmoot-hien till den varma middagen. Du får massvis av möjligheter att laga alla dina hälsosamma recept enkelt och snabbt – med precision, styrka och fantastisk smak.

Läs mer
Våren 2019
Pillivuyt - Nytt porslin för personlig dukning

NYHET: Nu kan du skapa en fulländad dukning med Pillivuyts Toulouse-porslin. Den populära serien med den vackra plissering i botten har nämligen kompletterats med en rad eleganta tallrikar och en soppskål, som skapar en dukning utöver den vanliga.

Läs mer
Hösten 2018
Skandinavisk design på bordet

Gense är Nordens största och mest kända leverantör av kvalitetsbestick och finns i dag på många bord över hela världen. Sebastian AB har nyligen övertagit distributionen av Gense för att bygga vidare på det solida och framgångsrika fundament som det populära bestickmärket har utgjort i över 160 år.

Läs mer
Hösten 2018
Alfi juwel – termoskannan som blivit en ikon fyller 100 år

En av världens mest kända termoskannor firar sitt 100-årsjubileum. Detta firas med en exklusiv jubileumsutgåva av Juwelen i polerat stål.

Läs mer
Hösten 2018
Charingworth - Nya bestick från Charingworth

Maten smakar bara bättre när du äter med vackra bestick som passar din bordsdukning och inredningsstil. Engelska Charingworth skapar klassiska bestick med en modern touch, och denna eleganta bestickserie finns nu i utvalda inredningsbutiker och varuhus över hela landet.

Läs mer
Hösten 2018
Illy - Brygg äkta italiensk espresso med Illy

Illys världskända kaffe och espressomaskiner ger dig en fantastisk smakfull och nybryggd espresso eller kaffe med en rund och balanserad smak och arom. Illys eleganta och vackra espressomaskiner finns snart i utvalda inredningsbutiker och varuhus.

Läs mer
Hösten 2018
Pillivuyt Gourmet - Nytt köksredskap för alla dina matupplevelser

Pillivuyt Gourmet är en ny kollektion av högkvalitativa grytor och kastruller i stilren design och hållbara material som hjälper dig att uppnå bästa resultat i köket.

Läs mer
Hösten 2018
Luigi Bormioli - Vinglas för finsmakaren

Goda viner förtjänar ett glas som får ut det bästa av de fina och nyanserade aromerna. Luigi Bormiolis nya serie Tentazioni är formgiven för att du ska få ut så mycket som möjligt av smak och doft och få bästa möjliga vinupplevelse.

Läs mer
Hösten 2018
KitchenAid - Hälsosam livsstil med KitchenAids nya matberedare

KitchenAid är en pionjär inom köksapparater som gör det ännu enklare att snabbt och effektivt tillaga sunda och hälsosamma rätter med den nya matberedaren 7 cup.

Läs mer
Hösten 2018
Toulouse till ugn och servering

NYHET: Pillivuyt erbjuder en rad nya skålar och ramekiner i den populära Toulouse-serien med den vackra plisseringen längst ner. Nu har du alltså ännu fler möjligheter att tillreda många olika rätter och servera dem med klassisk Pillivuyt-stil.

Läs mer
Hösten 2018
Vacker servering med nya Pillivuyt Plissé

Med Pillivuyts nya porslin i Plissé-serien kan du servera med stil – oavsett om det är till trendiga tapas, efterrätter eller en skål med en utsökt, frisk sallad.   

Läs mer
Hösten 2018
KitchenAid firar 100 år med en jubileumsmodell

KitchenAids legendariska matberedare lanseras nu i en exklusiv version i begränsad upplaga i samband med KitchenAids 100-årsjubileum.

Läs mer
Våren 2018
Nya pajformar med ikonisk design

Pillivuyts runda pajform med den vågiga kanten är i dag känd runtom i världen som den mest genuina pajformen. Nu har serien blivit utvidgad med en kvadratisk och flera rektangulära pajformar, vilka utgör en vacker och annorlunda kontrast till den traditionella runda formen

Läs mer
Våren 2018
Toulouse - Från ugn till bord

Den populära porslinserien Toulouse från Pillivuyt blir nu utvidgad med ytterligare delar bestående av en lasagneform och skålar i olika storlekar – naturligtvis med seriens eleganta och praktiska handtag.

Läs mer
Våren 2018
Pillivuyt Plissé till det moderna bordet

Enkelt, elegant och klassiskt! Pillivuyts porslinserie Plissé är känd för sina rena linjer och tidlösa stil, tillverkad i över 100 år gamla stöpformar. Serien får nu sällskap av ytterligare porslinsdelar till det moderna bordet.

Läs mer
Våren 2018
Fransk porslinsklassiker firar 200 år

I år firar Pillivuyt 200 år, med sitt porslin i enastående kvalitet för kök och bord. Det stora jubileet firas under hela året med underbara nyheter, specialerbjudanden och en mängd spännande evenemang och händelser.

Läs mer
Hösten 2017
Luigi Bormioli - Nya lock-eat glas för förvaring och servering

Luigi Bormioli utökar serveringsdelarna i den innovativa Lock-Eat-kollektionen med nya glas och karaffer för elegant servering samt en mängd olika syltburkar med patentlock. Lock-Eat förlänger hållbarheten på dina matvaror och undviker matspill samtidigt som kollektionen inbjuder till vacker servering på bordet.

Läs mer
Hösten 2017
Nya fat i Pillivuyts eleganta serie Toulouse

Fat-Tallriksserien Toulouse består av ett urval klassiska och funktionella porslinstallrikar för vardagens kulinariska upplevelser. Nu kommer två nya fat till serien - perfekta för både tillagning och elegant servering.

Läs mer
Hösten 2017
KitchenAid - Kaffebryggning för alla smaker

Kaffeälskare ställer idag ännu högre krav på sitt kaffe och hur det är bryggt. Kit-chenAid har utvecklat en omfattande serie kaffebryggare med avancerad teknologi och exklusiv design, så att du alltid kan göra en god kopp kaffe helt efter din egen smak.

Läs mer
Hösten 2017
Luigi Bormioli - Konsten att blanda cocktails

Klassiska drinkar eller trendiga cocktails - ingenting lämnas åt slumpen med Luigi Bormioli:s barkollektion när det gäller konsten att blanda och njuta av den mest välsmakande cocktail.

Läs mer
Hösten 2017
KitchenAid Cold Brew - en bra anledning att älska kaffe ännu mer

Cold Brew är en av dagens trendigaste kaffe och nu kan du enkelt göra underbart kallbryggt kaffe hemma med KitchenAid:s Cold Brewer.

Läs mer
Hösten 2017
KitchenAid - Ny mini köksmaskin från KitchenAid för det mindre köket

Den ikoniska Artisan köksmaskinen kommer nu i en mindre och lättare modell men är lika kraftfull som Artisan köksmaskin. Den nya mini modellen har den perfekta storle-ken för det mindre köket, den lilla familjen eller för den ensamstående.

Läs mer
Hösten 2017
Wesco - 150 färgstarka år av kvalitetsdesign

Den ursprungliga Wesco-designen kännetecknas av sina perfekta proportioner, moderna design med retro-look och en fantastisk funktionalitet. Minst lika viktigt: Det är färgstarkt!

Läs mer
Våren 2017
KitchenAid - KitchenAid introducerar två nya uppsättningar av

KitchenAid – en pionjär när det gäller att tillhandahålla de bästa kulinariska upplevelserna för pass-ionerade finsmakare – uppdaterar nu sin legendariska köksmaskin. Det sker med två uppgraderade modeller – 125 och 175. Den nya designen är snyggare än någonsin och det är numera ännu en-klare att ansluta tillbehören. Samtidigt har man behållit samma motorkraft som hos den gamla 150-modellen som nu utgår ur sortimentet.

Läs mer
Våren 2017
Luigi Bormioli - Avnjut vin på ett nytt sätt

Skapa en informell och annorlunda vinupplevelse med T-Glass. En ny, innovativ kollektion av vinglas utan stjälk med 25 års garanti, från det italienska glasbruket Luigi Bormioli.

Läs mer
Våren 2017
KitchenAid - Brygg en perfekt kopp te varje gång

Nu är det slut på alltför bittert eller svagt te. KitchenAids nya Artisan-tebryggare gör det enkelt för alla teälskare att bemästra konsten att brygga en perfekt kopp te.

Läs mer
Våren 2017
KitchenAid - Den ultimata kaffeupplevelsen med KitchenAid

Enkel vetenskap med komplex smak. KitchenAids vakuum-kaffebryggare erbjuder ett fascinerande sätt att brygga kaffe, som tilltalar alla sinnen. Den effektiva vakuumbryggmetoden ger dina favoritbönor en intensiv smak, eftersom kaffets utsökta arom aldrig ges tillfälle att avdunsta.

Läs mer
Våren 2016
Montmartre - ursprunglig fransk bistromiljö

Nyheten Montmartre är inspirerad av Pillivuyts historia  och ikoniska porslin, vilket gör att du vill att återrupptäcka gourmetmat i sann fransk bistromiljö.

Läs mer
Våren 2016
Toulouse - Klassiska och eleganta fat från Pillivuyt

Pillivuyt återvänder till sina rötter med serien Toulouse, bestående av en mängd olika vackra och funktionella porslins fat för vardagliga kulinariska upplevelser.

Läs mer
Våren 2016
Peugeot - Chefs kvarnar i stål

Den ikoniska Paris kvarnen från franska Peugeot finns nu i en attraktiv version i rostfritt stål.

Läs mer
August 2015
KitchenAid återuppfinner blendern

Nu lanserar KitchenAid den revolutionerande magnetiska Artisan slide-in blender, som kombinerar banbrytande innovation, kraft och enkel användning i en formgjuten metallkonstruktion i den skulpturala och ikoniska KitchenAid-designen.

Upplev den unika Magnetic Drive-teknologin, som sätter ny standard för blenders.

Läs mer
August 2015
Äkta kaffeglädje inspirerad av – Le Café Français

Nyheten Café Concept från Pillivuyt hämtar inspiration i de franska trottoarcaféerna, där något av världens mest välsmakande och aromatiska kaffe serveras. Den franska passionen för kaffe och uteserveringarnas speciella puls uttrycks i Pillivuyts nya serie av olika koppar, som inte bara skapats för det lokala kaféet, utan för kaffeälskare överallt. Detta ger den ursprungliga caféatmosfären på nära håll.

Läs mer
Hösten 2014
Pillivuyt Blå Bretagne – inspirerad av kusten vid Bretagne

Blå Bretagne är en nyhet från Pillivuyt, skapad med utgångspunkt från den särskilda atmosfär man finner vid havet i Bretagne.

Pillivuyt har låtit sig inspireras av de många blå färgerna vid Bretagens kustremsa och har skapat två nya glasyrer i blå nyanser: Ljus Blå och Mörk Blå.

Läs mer
Hösten 2014
KitchenAid Coffee to-go

Avnjut en varm kopp kaffe hemma eller i farten med KITCHENAID® COFFEE TO-GO. Välj ditt favoritkaffe och brygg det som du föredrar det: fylligt, starkt eller milt – direkt ned i koppen som en riktig barista.

Läs mer
Hösten 2014
Pillivuyt Boulogne – Elegant och organisk

Elegant och organisk nyhet inspirerat av Boulogneskogen

Boulogne tallrikar är en nyhet från Pillivuyt, inspirerat av Boulogneskogen, som ligger i den västliga delen av Paris. De organiska formerna och den eleganta reliefdekoren är skapade med utgångspunkt i detta delvis vilda skogsområde som är som en oas i storstaden och ett uppskattat utflyktsmål för Parisborna.

Läs mer
Maj 2014
Alfi firar 100 års-jubileum med nya färger

Alfi har genom årtionden samarbetat med erkända designers och tillverkat designikoner till kaffebord världen över.

I år är det 100 år sedan Alfis historia tog sin början, och det markerar termokanneproducenten över året genom att lansera flera nya kannor och färger.

Läs mer
2014
Cookie- och integritetspolitik

Vi använder cookies för att spara inställningar, statistik och visa målinriktade annonser. Den här informationen delas med tredje part. Genom att använda sidan så accepterar du dessa villkor.

Läs mer