Tovolo
Läs mer om Tovolo

TOVOLO, San Francisco, USA. Det hela startade för över ett årtionde sedan i en lägenhet i San Francisco, då tre vänner fick idén att tillverka funktionella artiklar til köket som skulle kunna framkalla ett leende hos användaren. Hos TOVOLO tycker man att det skall vara roligt att laga mat. Därfor arbetar de hela tiden på att forbättra material, funktion och utseende på sina produkter.
Även med något så enkelt som en silikonspatel vill TOVOLO skapa den perfekta upplevelsen för användaren. Varje detalj gås noga igenom för att säkerställa att spatlarna kommer att infria kundens förväntningar.

TOVOLOs superspatel klarar uppdraget galant. Den asymmetriskt formade spateln har en hård rak sida, som används för att vända, skrapa och ösa med – och en flexibel rundad sida, som kommer åt i alla hörn och kanter.

I det färgrika sortimentet finner man också ett set med mini-spatel och mini-sked. Mini-setet är särskilt funktionellt och effektivt när man arbetar med mindre portioner. Skeden är perfekt utformad för att blanda och röra samman små mängder råvaror och för att skrapa ur brukar och glas. Spateln är idealisk för att bre ut glasyr och frosting.

Utöver spatlarna finns dessutom flera praktiska köksartiklar.